About Us

Started when Noy start pakai produk Tabita last September 2011.
Sangat berkesan untuk her skin.
Then rasa jealous tengok kulit dia lawa.
I started using it middle of October 2011.

Noy memang ada masalah jerawat yang quite bad.
Macam-macam produk try tapi result tak nampak beza.
Boleh tahan stress dia sebab kerja dia memerlukan kulit yang ok.
A friend suggested her Tabita.
dia try and turn out well.
me on the other hand. muka takda problem.
cuma maybe kusam n sometimes muka naik allergies macam gatal-gatal.
macam kena gigit nyamuk tu. tapi banyak. T___T
n sometimes ada la jerawat kecik macam pasir sikit tu.
but rasa ok je. time tu la.

then bila pakai tabita. memang lain sangat la.
yang gatal tu memang tak ada langsung dah sekarang.
kulit jadi cerah :)
n no more muka jerawat pasir. yeay.
cuma dark circle kat mata tu takleh tolong la. tu memang lifestyle burung hantu. heheh.
tapi better la daripada sebelum ni. dulu lagi teruk.

mula-mula pakai memang cuak.
sebab untuk 1st 3 weeks muka merah, gatal, pedih sangat masa apply skincare ni. n peeling.
berapa kali kata nak stop.
tapi noy kata tahan and teruskan pakai. nanti akan ok.
n memang betul. after that memang makin lama makin best. 
no more peeling, pedih, merah, gatal ke apa semua tu.
Alhamdulillah until now still pakai. n sesuai with my skin. :)

starting few close friends and relative nampak perbezaan kulit kita orang.
so dorang mintak tolong noy belikan.
i'm a blogger. so teruja ngan kulit sendiri. so buat entry kat blog.
then came few readers mintak tolong belikan jugak.

since we're happy with the tabita.
so niat memang nak orang lain pun happy.
jadi kami jual ngan harga yang rendah berbanding ngan market price.
Alhamdulillah sambutan menggalakkan.
email banyak masuk. n terpaksa update kat my blog.
which is quite menganggu n takut orang annoyed.
so dengan itu, kami bukak blog ni.
harap lebih teratur lepas ni.

benda paling best ialah bila dapat feedback daripada customer.
tengok dorang pun happy ngan hasilnya. :)
so if korang rasa nak hantar testimonial. feel free to do so.

 :: peej ::

 :: noy ::

:: sisters ::

sincerely,
peej

No comments: