Sunday, 30 November 2014

Sticky Post. scroll down for new entry.



Tabita Skincare

Tabita Exclusive - RM280
Tabita Regular - RM250
Tabita Trial Kecil (repack by AHR Beauty) - RM110
Tabita Trial Besar - RM150

*free postage
*details HERE
*reseller price available.



Ephyra (Collagen Drink) *promo

Premium Box (30 sachet) - RM180 (save RM17)
Trial Box (10 sachet) - RM60 (save RM8)

*buy more than 1 box get great discount
*get free shaker n recycle bag untuk setiap pembelian premium box



Krim Ibu Putih (by AHR Beauty)

30g - RM50
50g - RM75

*add RM5 for postage 

Skincerity

RM250 (semenanjung)
RM260 (sabah & sarwak)


- COD/pick up available.
- email : tabita.nhb@gmail.com
- whatsapp/sms : 012-2758575

Saturday, 7 June 2014

Pemenang Utama contest Tabita Testimonial

 Setelah sekian lama baru aku nak update testimonial pemenang utama contest testimonial tabita by AHR Beauty ni.
dah la nak umumkan pemenang pun kemain lama.
dah umum ni baru nak buat entry ni kan.
dorang ni pun dah selamat dapat hadiah. hihi.

hari tu aku share pic n testimonial pemenang saguhati kan? CLICK HERE
kali ni aku share testimonial pemenang utama pulak.


Pemenang Ketiga - Ai Izzati






Pemenang Kedua - Mastura @tora






Pemenang Pertama - Fara @faramia85





best kan?
terkagum-kagum tengok kan.
mostly yang pakai memang berpuas hati.

kesan pulak lain-lain bagi setiap orang.
biasa la, setiap orang lain-lain kan kulitnya
ada orang healing proses 3 minggu pertama tu takda effect sangat.
ada yang memang seksa la.
tapi sila la bertabah sebab hasilnya nanti memang sangat best.

sama macam mula-mula aku pakai.
terkagum-kagum je ngan kulit sendiri asyik nak selfie.
now tengok balik pic lama pun masih kagum.
ye la time tu gigih pakai sebab nak kawin kan. konon nak la lawo sikit.
tapi memang puas hati, esp bila ada orang puji cantik sangat kulit masa kat pelamin. bak telur dikupas.
haaaa kau, kau mampu? tak pernah la dapat pujian macam tu.
now muka aku still ok la. tapi tak selawa masa mula-mula pakai.
ye la. dah tak berapa gigih n kadang siap terlupa2 je nak pakai. hihi.

so bagi korang yang belum try, boleh la try.
sekarang ni memang sesuai sangat la start.
tak berapa lama je lagi nak puasa, pastu nak raya.
dia dalam 3 weeks tu dah nampak la ada improvement kulit.
tapi aku rasa paling puas hati bila kau pakai 3 months tu memang terbaik la result dia.

siapa nak beli semua ada ready stock ye.
set apa ada n harga boleh tengok sini CLICK HERE.

apa-apa nak senang sms/whatsapp je 012-2758575


Thursday, 1 May 2014

Pemenang Contest AHR Beauty

sorry sangat kepada yang sertai contest ni sebab amik masa lama sangat aku ni baru ada masa nak umumkan pemenang kan.

ok untuk kali ni aku share nama pemenang.
so korang boleh email aku balik untuk redeem hadiah korang.

  • 1st Price - 1 set Exc + RM150
  • 2nd Price - 1 set Reg + RM100
  • 3rd Price - 1 set Trial + RM50
  • 7 pemenang saguhati - voucher RM50 yang boleh redeem masa membeli tabita dengan aku later.
Pemenang 1st Price ialah  - Fara @faramia85

Pemenang 2nd Price ialah - Mastura Aziz @tora

Pemenang 3rd Price ialah Ai012248 @ Ai izzati

Pemenang Saguhati

  1. syashine
  2. hana cttsb
  3. siti nabihah
  4. nurul fatimah
  5. wiwita
supposedly pemenang saguhati ada 7 orang kan.
tapi penyertaan tak ramai.
ramai segan kot.

so kepada pemenang aku akan email korang mintak details untuk post hadiah, bank in cash price n bg voucher code untuk pemenang saguhati yea. :)

sini aku share dulu testimonial pemenang saguhati ye.


1. Syashine






2. Hana cttsb









3. Siti Nabihah




4. Nurul Fatimah




:: Before ::





:: After ::



5. Wiwita

:: Proses Pemulihan untuk 3 minggu pertama n selepas 3 minggu penggunaan ::

amacam?
menarik sungguh kan?
kagum tengok.
nanti aku share testimonial pemenang utama pulak yea. 

if korang pun nak cuba boleh sms/whatsapp aku 0122758575

Kaylena Beauté by KFLN

Banyak kerja tertangguh aku ni.
terkejar betul banyak nak kena buat.
takpa slow-slow. 
tidur tak cukup ni, tapi since mata masih belum boleh lena mari siapkan satu kerja.
kali ni nak update pasal produk baru aku jual.
Kaylena Beauté by KFLN.
produk daripada Leuniey Natasha wife penjaga gol Malaysia tu.
tau kan. tak tau memang saje je la.



Kaylena Beauté 5 in 1 set ni dirumus khas dengan estrak Rose Hip Oil.
Rose Hip Oil ni sudah membantu berjuta orang mengatasi pelbagai masalah kulit.
Baru, lama, parut, lekuk n bermacam lain cela pada kulit dapat disembuhkan dengan segera dengan minyak yang membaik pulih secara semulajadi ni.

Produk kaylena dirumuskan khas dengan pati buah-buahan dan estrak-ekstrak essential oil daripada bahan semulajadi yang dapat membantu membaiki sel-sel kulit dari dalam.
So maknanya Kaylena Beauté ni produk penjagaan wajah daripada bahan-bahan organik la. :)

Produk ni sesuai untuk :


  • semua jenis kulit
  • semua jenis masalah kulit
  • sesuai untuk semua peringkat umur
  • takda peeling/pengelupasan
  • berkesan dalam 2-3 weeks (bergantung kepada jenis kulit & hormon) 

produk ni jugak membantu masalah kulit dari segi
  • masalah tona tidak sekata
  • mengatasi dan menyembuhkan masalah jerawat
  • memudarkan pigmentasi
  • mengatasi masalah penuaan kulit
  • membantu menghidratkan kembali kulit anda dari dalam, so kulit akan moist
  • mengurangkan kesan tanda rekahan dan pori terbuka
  • membantu mencerahkan kulit
Satu set ni boleh tahan 1-2 bulan.

Kaylena Beauté 5 in 1 set ni mengandungi







Cara pakai :-




ni pualak antara testimonial pengguna produk Kaylena Beauté


by leuniey natasha:

Sebelum menggunakan Kaylena Beaute' leuniey skin leuniey 
mmg dah okay,tapi bila preggy hormon tak stabil, kulit jadi kering,kusam,pimples 
kecik2 kat dahi ,tapi leuniey tak pakai apa2 pun skincare disebabkan atas nasihat
yg pakar pada awal preggy tak elok pakai skincare ,alhamdulillah takde lah 
terok sgt perubahan hormon tu, selepas 5bulan preggy leuniey try sample 
skincare dari production memandangkan dah lama nak buat beauty product sendiri ,
so leuniey cuba tanya kepada yg pakar adalah elok atau boleh pakai skincare pada 
kandungan 5bulan, dah boleh pakai tapi secara nipis2, so leuniey try pakai lah ,
alhamdulillah dengan izinNYA kulit leuniey lebih elok dari sebelum ni. Now dah 
ramai yg telah mencuba dan ramai testimoni kami telah membuktikan yang Kaylena 
Beaute' salah satu skincare yg boleh menyelesaikan semua masalah kulit muka .Alhamdulillah.


by @adynazabidy 

okay I dah try scroll dlm gallery cari picture yg nmpk ketara 
jerawat tapi tak jumpa sebab semua gambar dulu guna filter. 
biasa lah takda keyakinan kan. 
gmbr nk bagi nmpk elok je semua. 
so I post balik gmbr tudung kuning tu dgn latest pic.
lighting lain sebab tu nmpk gmbr latest pucat sikit. 
korg jgn assume yg skrg muka I dah flawless gila sebab takkan dulu muka teruk skrg dah terus baik xde cela kan. 
still ada pimples but dlm proses recovery. 
I got my own opinion abt kaylena and here I want to share abt thing I like the most about kaylena beaute. 

→the day cream really suits my skin. kalau pakai tu xde nmpk tompok sgt, it looks natural. pastu 
sgt saving, satu bekas tu boleh pakai more than 1month. 

→moisturiser nya pulak mmg selesa pakai. biasa I sapu moisturiser before pakai day cream and ianya membuatkan kulit nmpk lg smooth. 

→night cream pulak paling I suka gila! sebab dia rejuvenate and smoothen skin masa kita tidur. 
and you can see the effect when you wake up on the morning. 
lepas bgun pagi cuci muka kan, korg dpt rasa la bestnya pakai night  cream. 
kulit lembut sgt pastu nmpk seri nya lah senang ckp. 
kalau berterusan guna insyaAllah skin korg akan lebih putih berseri. 

→skrg I dlm proses testimoni serum so tak sampai sebulan lagi kot guna. 
nnt I update psl serum nya pulak okay? 

tu je laa nk kongsi pasal kaylena beaute. 
takda benda yang serta merta pakai terus jadi cantik & elok. 
kena laa sabar sebab biasanya product yg effect cepat ni byk guna chemicals. 
kaylena ni one of natural organic skin care product so it wont harm your skin. 
you can trust on it selamat mencuba!






ni antara testimonial yang ada n dapat dpd Kaylena Beauté.
ada banyak sebenarnya tapi aku share ni je dulu.
Kaylena Beauté pun ada kelulusan daripada KKM.
so boleh la pakai tanpa was-was gitu. :)


ni bawah ni pic packaging Kaylena Beauté
comel sangat kan.
suka aku tengok.


ramai suka produk ni sebab kesan dia quite cepat nampak.
n yang penting takda peeling tu.
tu ramai suka tu.
sebab aku selalu dapat aduan customer sebab risau pasal peeling ni semua.
sebab some kerja memang kena jumpa client, customer, buat sales marketing la apa kan.
so bila peeling tu malu la kan.

aku tak try lagi produk ni.
tapi looking forward.
now aku nak abiskan penggunaan produk aku sekarang. tinggal sikittt je lagi.
abis akan try terus produk ni.
sebab now pun kulit aku belum cerah sebetulnya since pergi pantai tu kan.
so elok sangat la try, baru best kan.
once aku pakai nanti aku akan share testimonial sendiri.
wahhh nak jugak kan.

so if korang nak beli boleh contact aku yea.
post boleh. COD pick up kat rumah aku macam biasa pun boleh.

Harga :

  • RM183 (SM)
  • RM186 (SS)
interested boleh whatsapp/sms 0122758575


p/s : Check out PROMO untuk lain-lain produk CLICK HERE
p/p/s : aku dah upload pic perfume yang aku jual. boleh follow intagram @peachhub

Monday, 20 January 2014

Tabita Testimonial Contest by AHR Beauty

Ramai yang still contact aku n tanya promo still ada ke?
jawapannya tidak. sebab promo last day 15/1 hari tu.
so now semua back to normal price.

exclusive RM330
regular RM290
trial repack RM130

semua free postage.
tapi ada benda best untuk semua customer tabita ku.
contest yang di anjurkan oleh supplier aku khas untuk pembaca n pembeli tabita aku.
dah lama dia bagi ni. tapi membusy punya pasal ni baru ada masa nak update.

ok ni details pasal contest tu.
senang aje.

  • bagi gambar korang sebelum dah selepas menggunakan Tabita Skincare
  • gambar muka sahaja
syarat
  • gambar tidak di edit using filter or any beauty apps ie camera 360 ke apa.
  • bagi testimonial kepuasan hati dengan produk tabita yang korang guna.
  • gambar akan digunakan sebagai testimonial oleh aku dan jugak pihak AHR Beauty untuk tujuan promosi

hadiah yang bakal dimenangi.

  • 1st Price - 1 set Exc + RM150
  • 2nd Price - 1 set Reg + RM100
  • 3rd Price - 1 set Trial + RM50
  • 7 pemenang saguhati - voucher RM50 yang boleh redeem masa membeli tabita dengan aku later.


tarikh tutup akan diberitahu later.
so if korang pembeli tabita daripada aku n sangat berpuas hati ngan hasilnya boleh la join contest ni.
boleh email kat

email : tabita.nhb@gmail.com
title : contest by AHR Beauty

Friday, 10 January 2014

Sunday, 24 November 2013

Tabita Year End Sale

Promosi datang lagi.
so sila grab peluang ni yea.
nanti promo habis semua sibuk tanya takleh ke nak dapat harga promo la apa.
jawapan tak boleh.
sebab aku buat promo bila supplier bari barang kat aku pun harga promo.
if hari biasa, aku beli harga biasa, tak dapat la sesuka hati nak buat promo kan.

kali ni promo maksimum namanya.
check out people.


since harga pun murah kan.
so postage aku amik yea. kalau tak pitam iolls nak tanggung.

postage fee:-

RM10 (SM)
RM15 (SS)

so make sure masa order tu bagi tau la if korang from sabah or sarawak yea.

oh lagi promo tabita ni aku nak habiskan stock loose.
so sementara stock ada je yea. habis stock habislah promo loose ni.

Facial Soap - RM80 (NP- RM100)
Smooth Lotion - RM80 (NP - RM100)

if beli both then RM150

Night Cream Exc (40g) - RM90 (NP - RM140)
Eye Cream (40g) - RM75 (NP - RM115)

untuk loose ni free postage yea.

so if berminat as usual boleh email kat tabita.nhb@gmail.com
or sms/whatsapp 012-2758575

tolong hantar order ke, proof payment kat satu medium je.
jangan hantar sms/email dedua n whatapp sekali.
nanti aku confuse.

ok happy mega sale.

p/s: ephyra pun ada promo. senang nanti aku update yea.