Sunday, 24 November 2013

Tabita Year End Sale

Promosi datang lagi.
so sila grab peluang ni yea.
nanti promo habis semua sibuk tanya takleh ke nak dapat harga promo la apa.
jawapan tak boleh.
sebab aku buat promo bila supplier bari barang kat aku pun harga promo.
if hari biasa, aku beli harga biasa, tak dapat la sesuka hati nak buat promo kan.

kali ni promo maksimum namanya.
check out people.


since harga pun murah kan.
so postage aku amik yea. kalau tak pitam iolls nak tanggung.

postage fee:-

RM10 (SM)
RM15 (SS)

so make sure masa order tu bagi tau la if korang from sabah or sarawak yea.

oh lagi promo tabita ni aku nak habiskan stock loose.
so sementara stock ada je yea. habis stock habislah promo loose ni.

Facial Soap - RM80 (NP- RM100)
Smooth Lotion - RM80 (NP - RM100)

if beli both then RM150

Night Cream Exc (40g) - RM90 (NP - RM140)
Eye Cream (40g) - RM75 (NP - RM115)

untuk loose ni free postage yea.

so if berminat as usual boleh email kat tabita.nhb@gmail.com
or sms/whatsapp 012-2758575

tolong hantar order ke, proof payment kat satu medium je.
jangan hantar sms/email dedua n whatapp sekali.
nanti aku confuse.

ok happy mega sale.

p/s: ephyra pun ada promo. senang nanti aku update yea.

No comments: