Monday, 26 November 2012

Ready stock available untuk regular n exclusive set.

Ok stock tabita dah sampai.
this time aku amik sekali exclusive set.
sebab ramai sangat tanya n nak beli exclusive.
so amik lah.
plus agent aku cakap nowadays susah nak dapatkan regular set.
gitu la. usually orang tak amik regular set.
aku je gigih. heheh.


so now dua-dua ada.
but exclusive set punya stock lagi banyak daripada regular.
sebab regular now susah kan nak dapat.
so tak banyak.


details untuk price ada kat sini. HERE.
oh kat situ jugak aku letak term & condition untuk delivery.
sebab ada ada 1-2 emails daripada customer kata bila sampai barang dia ada tumpah sikit n all.
so kat situ aku dah bagi tau.
masa post memang barang semua in good condition.
tapi tau la post. maybe berpusing sana sini, transfer sana sini.
so by the time sampai ada la leak.
sorry tak boleh nak buat apa.
kalau nak tukar boleh. tapi sila datang umah aku.
takda nak ulang alik pos pergi balik. 
so nasihat ku. kalau nak tabita ni dalam keadaan selamat.
better COD kan. 
tapi tu la. tak semua duduk kat KL ni kan.
or maybe korang boleh carik agent yang jual dekat area rumah korang.
kasi COD kan. :)

Regular set and Exclusive takda beza sangat.
beza adalah bag dia je.
regular ni macam pouch and exclusive pulak dia zipper bag.
cleanser n toner sama.
satu lagi beza adalah creams dia.
regular set creams dia 25g each.
exclusive pulak creams dia 40g each.

harga pulak.
Regular set - RM320
Exclusive set - RM360

postage harga lain.
boleh tengok details kat link aku bagi earlier.
thank u.


2 comments:

~RuLeD by tHe suN_AIA~ said...

Hi u, kindly reply my email regarding my ordering. If possible i want 2 cod within this weekend. I nk flight nxt week. So, i nk angkut skali tabita tu bersama. Tq.

~RuLeD by tHe suN_AIA~ said...

Hi u, kindly reply my email regarding my ordering. If possible i want 2 cod within this weekend. I nk flight nxt week. So, i nk angkut skali tabita tu bersama. Tq.